INFORMATION TIL KUNDER VEDRØRENDE CORONA

Forebyg smitte

Køb ind som du plejer i Lidl, og følg de fire forholdsregler

  1. Vis hensyn – bliv hjemme, hvis du har symptomer
  2. Hold afstand til andre 
  3. Sprit hænderne af ved indgang og udgang
  4. Du skal huske mundbind eller visir, når du handler i vores butikker.

Det gør vi for at forhindre smittespredning i Lidl

Hos dagligvarekæden Lidl bliver minimering af Covid-19 smitterisikoen taget seriøst. Vi følger myndighedernes anbefalinger. Flere gange dagligt bliver Covid-19 procedurer gennemgået i kædens 134 danske butikker. Her undersøges det blandt andet om krav til udskiftning af luft, ekstra rengøring og tilgængelighed af håndsprit til kunder og medarbejdere er overholdt. 

Sammen med Lidl Danmark har den anerkendte certificerings- og rådgivningsvirksomhed Bureau Veritas udviklet og implementeret en række strikse procedurer til at mindske risikoen for corona-smitte i deres butikker. Det omfattende arbejde giver nu Lidl den første ”Safeguard”-certificering hos en dansk dagligvarekæde, som et bevis på systematisk håndtering af corona-retningslinjerne.

  • Håndspritdispensere ved ind- og udgang

Vi opfordrer vores kunder til at følge myndighedernes anbefalinger i forhold til at forebygge smitte samt at benytte de håndspritdispensere, der er opsat ved ind- og udgang i vores butikker.

 

  • Hyppig afspritning og rengøring af butikkerne

Overalt i vores butikker tager vi alle anbefalede forholdsregler for at sikre optimal hygiejne ved ekstra hyppig rengøring og afspritning af berøringsflader. Lidl har fået tildelt Bureua Veritas’ SafeGuard-certificering den 4. december 2020 og vil have information om dette tilgængelig i alle butikker fra januar 2021.

 

  • Håndsprit til kassemedarbejdere

Alle medarbejdere følger myndighedernes anbefalinger omkring hygiejne herunder hyppig håndvask og afspritning. 

 

  • Plexiglas-afskærmning foran vores kassemedarbejdere

Vores medarbejdere ved kassen sidder bag plexiglas for at mindske risikoen for smitte mellem kunder og kassemedarbejdere mest mulig.
 

  • Skiltning med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for god hygiejne

Sundhedsstyrelsens anbefalinger til at beskytte sig selv og andre hænger i alle butikker. 

 

Der er varer nok 

I Lidl har vi en stor, professionel organisation bag os. Vi er velforberedt på en ekstraordinær situation som denne, og vores kunder kan være trygge ved, at vi ikke løber tør for varer. 

Vores forsyningskæde er intakt takket være vores hårdtarbejdende leverandører og producenter. Vores dygtige butiksmedarbejdere sørger for, at der er friske varer på hylderne i vores butikker.

Fødevaresikkerhed

Information fra Fødevarestyrelsen:

”Intet tyder på, at coronavirus smitter gennem maden, men via dråber fra host og nys fra smittede personer – så hold en god hygiejne.”

Find mere information og få svar på de hyppigste spørgsmål angående fødevaresikkerhed og Covid-19 hér

Åbningstider

Samtlige 134 Lidl-butikker i Danmark holder åbent i samme tidsrum som normalt.

Læs mere hér

 

 

Læg dine indkøb i de mørke tidspunkter, hvis du kan

*Grafen er baseret på indkøbsmønstret i hverdagene i uge 11 i alle vores Lidl-butikker.

Hvornår handler du bedst ind? Grafikken her viser de mest populære handletidspunkter i vores 134 butikker i Danmark. Du kan med fordel lægge dine indkøb i de tidspunkter, der er mørkere i grafikken - så der er mere plads til alle i butikken.

En mere detaljeret indsigt fås ved at foretage en søgning på Google. Skriv Lidl og ”bynavn” i søgefeltet. Herefter kan du klikke på din lokale Lidl-butik, og se populære tidspunkter fordelt over hele ugen.

*Grafen er baseret på indkøbsmønstret i hverdagene i uge 11 i alle vores Lidl-butikker.