Lidl er hovedsponsor for Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn igennem deres sygdomsforløb, og spreder smil og glæde hos indlagte børn og deres familier i en ofte meget svær periode i livet. Hospitalsklovnens vigtigste opgave er at skabe en tryg og positiv oplevelse for barnet på hospitalet.

Lidl har siden 2012 haft et tæt samarbejde med Danske Hospitalsklovne, og fra foråret 2015 har vi været hovedsponsor for foreningen. Partnerskabsaftalen betyder, at hospitalsklovnene kan sprede glæde hos endnu flere børn på landets børneafdelinger.

 

Du kan læse mere om Danske Hospitalsklovne her

Flaskepant

Flaskepant

Som en del af vores partnerskab med Danske Hospitalsklovne, har vi installeret en donationsknap på flaskeautomaterne i alle vores butikker. Det betyder, at du som kunde også har mulighed for at støtte det gode formål, når du afleverer din returpant hos os. Donerer du dine pantpenge i en af vores butikker, går din donation til hospitalsklovnene på det nærmeste sygehus.

Spred Glæde Dag

Spred Glæde Dag

Lørdag den 7. september er hele Danmarks Spred Glæde Dag, hvor du kan støtte hospitalsklovnene og sprede glæde i dine omgivelser ved at tage den røde klovnenæse på. Klovnenæserne finder du i vores butikker i ugerne op til Spred Glæde Dagen. Prisen er 20 kr. pr. næse, og hele beløbet går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. 

Danske Hospitalsklovne

Søde sager med god samvittighed

Op til jul donerer Lidl 50 øre for hver solgt Favorina-produkt til hospitalsklovnenes arbejde med syge børn. Favorina-serien er Lidls eget brand, der blandt andet er konfekt, kager, slik, som du kan købe med god samvittighed.