Lidl er hovedsponsor for Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn igennem deres sygdomsforløb, og spreder smil og glæde hos indlagte børn og deres familier i en ofte meget svær periode i livet. Hospitalsklovnens vigtigste opgave er at skabe en tryg og positiv oplevelse for barnet på hospitalet.

Lidl har siden 2012 haft et tæt samarbejde med Danske Hospitalsklovne, og siden foråret 2015 har vi været hovedsponsor for foreningen. Partnerskabsaftalen betyder, at hospitalsklovnene kan sprede glæde hos endnu flere børn på landets børneafdelinger.

 

Du kan læse mere om Danske Hospitalsklovne her

Flaskepant

Flaskepant

Som en del af vores partnerskab med Danske Hospitalsklovne, har vi installeret en donationsknap på flaskeautomaterne i alle vores butikker. Det betyder, at du som kunde også har mulighed for at støtte det gode formål, når du afleverer din returpant hos os. Donerer du dine pantpenge i en af vores butikker, går din donation til hospitalsklovnene på det nærmeste sygehus.

Til og fra Kort

Julelotteri

Lidl er stolt hovedsponsor for Danske Hospitalsklovnes julelotteri. Ved at købe en pakke med fem julekort til 50 kr. støtter du hospitalsklovnenes arbejde for at sprede glæde og smil, når livet er svært. Samtidig støtter du de foreninger, skoleklasser, klubber m.fl. som sælger julekortene og tjener op til 23 kr. pr. solgt pakke.