Lidl er årets plantebaserede discount-supermarked

logo

Lidl er blevet kåret til årets plantebaserede discount-supermarked af Dansk Vegetarisk Forening med begrundelsen:

“Lidl udmærker sig især ved at have bredt sortiment, blandt andet har kæden sin egen veganske private label serie, Vemondo, med et stort vareudvalg. Priserne i Lidl er meget konkurrencedygtige, og Lidls butikker er ligeledes gode til at placere de veganske produkter i butikken sammen med lignende animalske varer, så det er nemt at finde og tilvælge de plantebaserede produkter,” siger Dansk Vegetarisk Forenings erhvervschef, Mie Nordly.

Lidl vinder efter, at Dansk Vegetarisk Forening har lavet sin store årlige plantebaserede supermarkedsundersøgelse, hvor de har undersøgt 15 supermarkeder og bedømt dem ud fra 122 parametre blandt andet størrelsen af udvalget, prisen, økologi og meget mere.

"Jeg er meget glad og stolt over prisen. Den er et bevis på, at vi de seneste år er lykkes med en bevidst strategi, hvor vi har profileret de plantebaserede alternativer i vores butikker endnu mere. Vi har mange dygtige kollegaer, som hver dag arbejder hårdt for at udvide vores veganske og vegetariske sortiment, og så er det jo bare fantastisk med en anerkendelse fra Dansk Vegetarisk Forening,” fortæller Rasmus Pape, indkøbsdirektør hos Lidl, og fortsætter:

"Sidste år oplevede vi en stigning på 60 % på det veganske og vegetariske sortiment i forhold til det forrige år, og jeg kan sige, at det fortsætter med at gå dén vej. Vi har et stort fokus på vores plantebaserede sortiment, og vi lytter nøje til vores kunders ønsker og henter inspiration fra vores Lidl-kollegaer i udlandet. Vi vil gerne gøre det endnu nemmere og mere tilgængeligt at vælge plantebaseret, for det skal være nemt at spise grønt - til en god pris.”

Du kan læse mere information om Lidls vegetariske og veganske produkter her