Lidls julesalg støtter Danske Hospitalsklovne: Salget af gløgg, kager og konfekt boomer

13.12.2018 11:00:00 | Danmark

I perioden til og med d. 24. december støtter Lidl og dagligvarekædens kunder Danske Hospitalsklovne med 50 øre for hvert Favorina-produkt solgt i kædens butikker.

I perioden til og med d. 24. december støtter Lidl og dagligvarekædens kunder Danske Hospitalsklovne med 50 øre for hvert Favorina-produkt solgt i kædens butikker.

Til og med d. 24. december kan man købe søde sager og julegodter i Lidl med lidt bedre samvittighed og samtidig støtte Danske Hospitalsklovnes gode arbejde. Lidl donerer nemlig 50 øre for hvert Favorina-produkt, der sælges i perioden. Det er nu fjerde år i træk, at Lidl donerer til Danske Hospitalsklovne gennem julesalget, og med to uger til jul går salget strålende, melder Lidl.

Julen er en sød tid for både store og små. En dejlig måned, hvor man gerne må tage et ekstra stykke konfekt og putte godt med kanelsukker på risengrøden. I samme periode kan Lidls kunder – med lidt bedre samvittighed – købe søde sager, konfekt, julekager, chokolade og mange andre lækkerier fra Lidls Favorina-serie med hjem. Frem til d. 24. december donerer Lidl nemlig 50 øre for hvert af de over 60 forskellige produkter solgt i en af deres 117 butikker landet over.

Med donationerne fra Favorina-produkterne kan Danske Hospitalsklovne besøge endnu flere børn på de danske sygehuse. Det er fjerde år i træk, at salget af Lidls julegodter er med til at støtte hospitalsklovnenes arbejde, ligesom dagligvarekædens kunder kan donere deres flaskepant i den gode sags tjeneste hele året rundt. I 2017 donerede Lidl 327.000 kr. gennem julesalget og pantdonationer i december.

Det fortsatte samarbejde med Lidl betyder meget for foreningens arbejde, siger Kenneth Øhrberg, direktør i Danske Hospitalsklovne:

Julen handler for mange om fællesskab, familie og næstekærlighed, og det er derfor meget glædeligt, at Lidl og Lidls kunder endnu en gang støtter Danske Hospitalsklovnes arbejde”, siger han og tilføjer:

”For juletiden kan også være en særlig svær tid for indlagte børn på børneafdelingerne, som måske ikke holder jul, som de plejer. Juledonationerne er med til at gøre en forskel og hjælpe klovnene med at nå ud til endnu flere børn, hvilket er et godt skridt på vejen mod at nå vores målsætning om at besøge alle indlagte børn på de danske sygehuse”.

Berlinerne topper listen

Samarbejdet mellem Danske Hospitalsklovne og Lidl begyndte i 2015, og siden har Lidls kunder taget dagligvarekædens hjertesag til sig. Pantdonationerne fra kædens butikker er således steget støt over årene og her ca. to uger inde i december, er der allerede godt gang i salget af Favorina-produkterne. Dette års favoritter er indtil videre små marmeladefyldte berlinere, gløgg og saltede mandler, fortæller CCO fra Lidl, Mikko Forsström, som glæder sig over, at kunderne igen i år har taget så godt imod juleprodukterne:

Vi er meget glade og stolte over, at vi kan støtte Danske Hospitalsklovnes arbejde, der kommer børnene på de danske hospitaler til gode. Og at dømme ud fra de to første uger ser det ud til, at vi kan overgå sidste års beløb. Det har vi vores fantastiske kunder at takke for, og vi glæder os til at overrække årets donation til Danske Hospitalsklovne”.

Se et udsnit af de mange lækre Favorina-produkter på Lidls hjemmeside: lidl.dk/favorina

Faktaboks

  • I 2015 indgik Lidl en partnerskabsaftale med Danske Hospitalsklovne, hvor kæden løbende bakker op om og støtter foreningens vigtige arbejde.
  • Lidl støtter hospitalsklovnene løbende gennem året, bl.a. ved salg af klovnenæser under Spred Glæde-kampagnen samt som hovedsponsor af det landsdækkende Klovneløb.
  • Lidl har monteret donationsknapper på samtlige flaskeautomater i kædens butikker. Flaskepanten bliver doneret lokalt, og kunderne kan ved flaskeautomaten se, hvilket sygehus de støtter.

 

Om foreningen Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne er en velgørende forening, der ønsker at nå ud til alle indlagte børn, der kan have glæde af en hospitalsklovn. Foreningens 53 professionelt uddannede hospitalsklovne spreder smil og glæde hos indlagte børn på alle landets 22 børneafdelinger. Derudover besøger hospitalsklovnene særtilbud og institutioner for børn og unge, blandt andet otte børnepsykiatriske dag- og døgnafsnit. Hospitalsklovnene stilles gratis til rådighed for afdelingerne og lønnes af foreningen. Hospitalsklovnenes arbejde er kun muligt med økonomisk støtte fra private, virksomheder og fonde.

Læs mere om Danske Hospitalsklovne på www.danskehospitalsklovne.dk

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Del

Læs mere