Over 2.300 kunder fejrede åbningen af ny Lidl-butik på Amagerbrogade

04.12.2018 11:00:00 | Danmark
Butikschef, Anders Földes Wessel klippede det røde bånd og åbnede officielt for Lidl-butik nr. 116 i Danmark.

Butikschef, Anders Földes Wessel klippede det røde bånd og åbnede officielt for Lidl-butik nr. 116 i Danmark.

Beboerne på Amager kan nu foretage deres indkøb i fire Lidl-butikker på Amager efter at komiker Mikkel Rask underholdt med stand-up, hvorefter butikschef Anders Földes Wessel officielt kunne erklære den spritnye butik på Amagerbrogade for åben. Nyåbningen fejredes med manér med lunt bake-off og kaffe, goodiebags og tapasanretninger, mens dagligvarekædens udvalg blev nærstuderet af over 2.300 kunder.

Den nye Lidl-butik på Amager har haft nogle rigtig gode første dage i de nye omgivelser på Amager, efter at dørene blev slået op for Lidls anden butik på Amagerbrogade. Stand-up komiker Mikkel Rask underholdt de ventende kunder foran butikken før Butikschef, Anders Földes Wessel,klippede det røde bånd over, og de første kunder kunne træde ind i Lidls butik nr. 116.

Butikschef, Anders Földes Wessel, fortæller her om de første dage på Amagerbrogade:

”Vi har længe set frem til at åbne endnu en flot og indbydende Lidl-butik for amagerkanerne, og til at præsentere alt det som Lidl har at byde på, og som vi mener, gør Lidl til Danmarks bedste dagligvarekæde. Det er fx vores mange danske og økologiske varer og vores store udvalg af frugt og grønt, der leveres hver dag, som vi gerne vil fremhæve for kunderne”.

Der var over 2.300 kunder forbi den nye Lidl-butik på åbningsdagen.

Og interessen for butikken på Amagerbrogade glæder udviklings- og ejendoms-direktør for Lidl, Mads T. Nielsen:

”I Lidl vil vi redefinere dansk discount, og vi er altid på udkig efter nye lokationer til vores butikker, så vi kan opfylde de danske forbrugeres efterspørgsel og behov bedst muligt. Der har været rigtig god respons på vores første butik på Amagerbrogade, og det er derfor med stor glæde for alle i organisationen, at butik nummer to ligeledes har fået så god en modtagelse her de første dage”.

På åbningsdagen var der desuden endnu en overraskelse til de cykelglade amagerkanere. Dagen igennem sørgede cykelservicefirmaet Ren Cykel nemlig for, at de besøgende kunne cykle hjem med et smil på læben, samt rene og velsmurte cykler med opstrammede kæder og nypumpede hjul.

Der vil desuden være en permanent cykelpumpe ved butikken, så cyklisterne altid har mulighed for at give hjulene et ekstra skud luft, inden dagens indkøb fragtes hjem.

Festdage med bake-off, tapas og ansigtsmaling

Et sjovt syn mødte kunderne lørdag eftermiddag, da de ankom til Lidl. Her kom der nemlig både en lille løve og en tiger ud af butikken med deres forældre i hånden. Børnene havde efter en skattejagt i butikken fået en makeover af den fremmødte ansigtsmaler og var nu parate til at komme hjem efter et sjovt første besøg i den nye Lidl.

Forvandlingen af de to børn til dyr var en del af tre dages festligheder, som indledte åbningen af butikken. Fejringen omfattede også uddeling af goodiebags samt smagsprøver på Lidls bake-off, kaffe og tapasprodukter til de fremmødte.

Vil du gerne selv gå på opdagelse i den nye Lidl-butik på Amagerbrogade, så er der åbent mandag-søndag kl. 8-22.

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Læs mere