3.500 kunder fejrede åbningen af Lidls nye butik i Roskilde

04.03.2019 12:00:00 | Roskilde
3.500 kunder fejrede åbningen af Lidls nye butik i Roskilde

3.500 kunder fejrede åbningen af Lidls nye butik i Roskilde

Beboerne i Roskilde kan nu foretage deres indkøb i den spritnye Lidl-butik på Holbækvej, efter Borgmester Joy Mogensen i torsdags officielt erklærede butikken for åben. Dagen igennem fejredes nyåbningen med manér med lunt bake-off og kaffe, goodiebags og tapasanretninger, mens dagligvarekædens udvalg blev nærstuderet.

Den nye Lidl-butik i Roskilde har haft nogle rigtig gode første dage i de nye omgivelser på Holbækvej, efter at dørene blev slået op for Lidls butik nr. to i Roskilde og butik nr. 118 i Danmark. Med ordene fra Borgmester Joy Mogensen: ”I Roskilde Kommune er vi super glade for at I vil komme hertil. Jeg mærker her i lokalsamfundet, at vi fortsat godt kan lide, at komme ned i den lokale butik og møde vores naboer, og lige se hvad der er af nye varer og lade sig inspirere. Så tag godt imod Lidl”, blev det røde bånd klippet over, og de første kunder kunne træde ind i butikken.

Butikschef Michael Schantz fortæller her om de første dage i Lidls nyeste butik i Roskilde:

”Vi har glædet os til at åbne Lidl-butik nr. to i Roskilde, da vi er blevet taget så godt imod af Roskildenserne i vores første butik på Københavnsvej”, siger han og tilføjer:

”Mit personale og jeg har haft nogle fantastiske første dage her i butikken. Det er en fornøjelse at drive en butik, når man har så glade og positive kunder, som vi har. Vi glæder os til fortsat at overraske danskerne, med alt det vi står for i Lidl”.

Siden åbningen har et stort antal kunder besøgt den nye Lidl-butik.

Og interessen for butikken på Holbækvej glæder CPMO for Lidl, Mads T. Nielsen:

”I Lidl vil vi redefinere dansk discount, og vi er altid på udkig efter nye lokationer til vores butikker, så vi kan opfylde de danske forbrugeres efterspørgsel og behov bedst muligt. Med butikken på Holbækvej har vi valgt at opføre en stor og rummelig butik med masser af lys, så det er en behagelig indkøbsoplevelse”, siger han og tilføjer:

”Den gode modtagelse af butikken og dens medarbejdere bekræfter, at vores arbejde er værdsat, og det betyder rigtig meget for os i hele organisationen”.

Med åbningen af den nye Lidl-butik bliver 120 parkeringspladser ligeledes tilgængelige for områdets beboere.

Festdage med bake-off, tapas og ansigtsmaling

Et sjovt syn mødte kunderne lørdag eftermiddag, da de ankom til Lidl. Her kom der nemlig både en lille løve og en tiger ud af butikken med deres forældre i hånden. Børnene havde efter en skattejagt i butikken fået en makeover af den fremmødte ansigtsmaler og var nu parate til at komme hjem efter et sjovt første besøg i den nye Lidl.

Forvandlingen af de to børn til dyr er en del af tre dages festligheder, som indledte åbningen af butikken. Fejringen omfattede også uddeling af goodiebags samt smagsprøver på Lidls bake-off, kaffe og tapasprodukter til de fremmødte.

”I Lidl vil vi gerne overraske kunderne med vores store udvalg af produkter til enhver lejlighed og for hele familien. Det afspejler indholdet i goodiebaggen og smagsprøverne til åbningsfesten, hvor kunderne fik eksempler på både danske varer og vores egne populære mærker med hjem”, fortæller Michael Schantz.

Vil du gerne selv gå på opdagelse i den nye Lidl-butik på Holbækvej, så er der åbent mandag-søndag kl. 8-22.

 

Om Lidl:

  • 29. september 2005 åbnede Lidl de første 13 danske butikker og har i dag 118 dagligvarebutikker og flere end 2.700 medarbejdere i Danmark.
  • Lidl er repræsenteret i 30 lande rundt om i verden og driver i øjeblikket omkring 10.500 butikker og mere end 150 distributionscentre i 29 lande verden over.
  • Du kan læse Lidls nyeste profilbrochure her.

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Læs mere