Lidl bedst på prisen: Vinder Danmarks største pristjek af dagligvarer

07.10.2019 12:00:00 | Kolding
Lidl er billigst. Det fastslår BT i deres store pristjek, hvor de har indsamlet 97 forskellige varer fordelt på kategorierne ”guf”, ”basisvarer”, ”mejeri”, ”frugt og grønt” samt ”kød og pålæg”.

Lidl er billigst. Det fastslår BT i deres store pristjek, hvor de har indsamlet 97 forskellige varer fordelt på kategorierne ”guf”, ”basisvarer”, ”mejeri”, ”frugt og grønt” samt ”kød og pålæg”.

Lidl styrker sin position som landets billigste dagligvarekæde. Kæden vinder BT’s store pristjek, der er landets største pristest, hvor der er indsamlet knap 100 varer fordelt på kategorierne ”guf”, ”basisvarer”, ”mejeri”, ”frugt og grønt” samt ”kød og pålæg”. Lidl vinder samtlige fem varekategorier og slår nærmeste konkurrent på det samlede indkøb med 22,50 kr. Det er blot én ud af mange pristests, Lidl har vundet i de senere år.

Vil du have masser af kvalitet i indkøbskurven men også undgå at hive mange penge op af lommen, så skal du købe dine dagligvarer i Lidl. Det slår BT nu fast i deres store pristjek, hvor de har tjekket priserne på alt fra pasta til chokoladekiks og minimælk. 97 forskellige varer, fordelt på fem varekategorier, er blevet testet i 11 dagligvarekæder, og her var Lidl billigst i samtlige fem kategorier.

Anerkendelsen er blot én i rækken af flere pristests, Lidl har vundet. I juni blev Lidl kåret som bedst på prisen, når det kommer til økologiske kolonialvarer af Forbrugerrådet Tænk, ligesom de også vandt Forbrugerrådet Tænks pristjek af økologiske frugter og grøntsager tidligere på året. Også i Ekstrabladets store pristjek i september løb Lidl med titlen som Danmarks billigste dagligvarekæde, hvor 30 forskellige varer blev sammenlignet.
 

Høj kvalitet og lav pris hænger sammen

I BT’s pristjek ender prisen på det samlede indkøb i Lidl på 1016,19 kr. med helholdsvis 1038,69 kr. og 1056,15 kr. til de nærmeste konkurrenter. Resultatet i BT glæder naturligvis Lidl, da BT’s pristjek går for at være landets største og mest grundige undersøgelse af priser i de danske detailkæder.

Så det var med et stort smil på læben, at Lidl Danmarks administrerende direktør, Dirk Fust, modtog nyheden om, at Lidl vandt BT’s store pristjek.

BT’s store pristjek svarer jo til Danmarksmesterskabet på pris for dagligvarekæder, hvor der er gennemgået et stort udsnit af danskernes fortrukne indkøbsvarer, så det her er bare endnu et bevis på, at Lidl bare er billigst”.

Dirk Fust garanterer dog, at selvom priserne er i bund hos Lidl, så er kvaliteten altid i top.

”Vi har gode samarbejder med kvalitetsbevidste, danske leverandører, og vi har en omfattende kvalitetskontrol fra mark til butik. Samtidig har vi et fantastisk netværk af lokale indkøbere på tværs af landegrænser, som hver eneste dag arbejder hårdt for at tilbyde kunderne den bedste kvalitet til den bedste pris”, siger Dirk Fust.

Faktaboks

BT’s pristjek er baseret på indkøb af 97 forskellige varer i 11 danske dagligvarekæder d.23. september 2019.

Resultatet af testen blev:

Nr. 1 – Lidl: 1016,19 kr.

Nr. 2 – Rema 1000: 1038,69 kr.

Nr. 3 – Aldi: 1056,15 kr.

Pristjekket har kørt i BT i uge 40.

For yderligere information, kontakt:

Morten Vestberg, Kommunikationschef i Lidl morten.vestberg@lidl.dk eller tlf. +45 76 35 01 68

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Læs mere