Lidl kan vinde prestigefyldte fødevarepriser for femte gang i træk

28.05.2019 12:00:00 | Sønderborg, Thisted
Butikschef, Henrik Petersen, og Frugt- og grøntansvarlig, Toufic Mohammad, fra Lidl Sønderborg gør noget helt særligt ud af deres frugt- og grøntafdeling, og derfor er de nomineret til Landbrug & Fødevarers prestigefyldt pris ”Frugt- og grøntprisen”

Butikschef, Henrik Petersen, og Frugt- og grøntansvarlig, Toufic Mohammad, fra Lidl Sønderborg gør noget helt særligt ud af deres frugt- og grøntafdeling, og derfor er de nomineret til Landbrug & Fødevarers prestigefyldt pris ”Frugt- og grøntprisen”

Lidl har endnu en gang imponeret juryen fra Landbrug & Fødevarer, og har for femte år i træk butikker med i opløbet om de prestigefyldte priser ”Frugt- og grøntprisen” og ”Mejeriprisen” indenfor discount. Priserne gives til dagligvarebutikker, som formår at sætte kunden og butikken i spil på netop disse områder.

Når Landbrug & Fødevarer i september uddeler detailhandlens svar på filmverdens oscarstatuetter, Fødevarepriserne 2019, er der to Lidl-butikker med i finalen. Dermed har dagligvarekæden mulighed for, at for femte år i træk at tage en eller flere af de prestigefyldte priser med hjem.

I år er Lidl-butikken på Centerpassagen i Sønderborg nomineret til ”Frugt- og grøntprisen”, mens Lidl på Østerbakken i Thisted er blandt de nominerede til ”Mejeriprisen” indenfor discount.

De to priser uddeles til dagligvarebutikker, der har gjort noget helt særligt for at imødekomme deres kunder i deres respektive butikker. Nomineringerne er derfor et kæmpe skulderklap for de involverede, og hos Lidl er man meget stolt af at være nomineret for femte år i træk:

”Der skal lyde et kæmpe tak til butikkerne i Sønderborg og Thisted og hele organisationen bag for deres store arbejde, der gør det muligt for os endnu en gang at konkurrere med om Landbrug & Fødevarers to priser. Kvalitet, friskhed og den gode indkøbsoplevelse er kerneværdier i Lidl, og de to butikker fremviser essensen af alt hvad vi står for i Lidl. Jeg er meget stolt over nomineringerne”, siger CEO i Lidl, Dirk Fust.

Det er ikke ukendt for Lidl at være nomineret til de prestigefyldte priser, da dagligvarekæden tidligere har stået øverst på skamlen: Lidl, Bondovej, Odense vandt ”Frugt- og grøntprisen” i 2015, Lidl Thisted har vundet ”Mejeriprisen” i 2016 samt ”Frugt- og grøntprisen” i 2017 og Lidl, Marius Jensens Vej, Skive vandt ”Mejeriprisen” i 2018.

 

Dette siger Landbrug og Fødevarer om nomineringen:

Chefkonsulent for Landbrug & Fødevarer, Vickie Enné Ryge, om Lidl Thisted: ”Juryen syntes, at Lidl Thisteds initiativ med at forbedre sundheden blandt medarbejderne var spændende – og vi var også imponerede over hvordan de folder det ud til kunderne via spændende produkteksponeringer i butikken”.

Chefkonsulent for Landbrug & Fødevarer, Lærke Kirstine Lund, om Lidl Sønderborg: ”Der er fuldstændig styr på friskhed og fødevaresikkerhed hos Lidl. Vi synes det er forbilledligt at i sætter barren så højt på pesticid-rester. Og vi har stor respekt for jeres kvalitetssikkerheds-system og den måde i efterlever det på”.

 

Dette siger de lokale butikschefer om nomineringen

Butikschef i Lidl Sønderborg, Henrik Petersen, fortæller: ”Her i Lidl Sønderborg gør vi lidt ekstra for at vise kunderne hvilke produkter, der kan sammensættes til nye smagsoplevelser, og gør det nemmere for dem at vælge de rigtige varer til den rigtige pris. Og så har vi fokus på børnefamilierne, så børnene synes det er sjovt at være med til at vælge, hvad de skal have at spise i aften. Vi vil vinde ved at gøre det bedste, vi kan – for når kunderne er tilfredse, så er vi tilfredse”.

Butikschef i Lidl Thisted, Rasmus Kloster Hansen, siger: ”I Lidl Thisted tænker vi mejeri ind i alt, hvad vi gør, og mere end hvad man måske forventer. Jeg elsker mejeri. Det er jeg blevet bidt af i den tid, jeg har været i Lidl. Der sker hele tiden noget nyt i mejerikategorien, og der er altid nye og spændende produkter at smage på. Og så er der masser af danske varer”, siger Rasmus Kloster Hansen. Han vandt Mejeriprisen sidste år med Lidl Skive, og det er derfor med et glimt i øjet, at han tilføjer:

”Og hvis der er nogen, der skal slå dem, der vandt sidste år, så må det være os. Vi ved hvad, vi er oppe imod”.

 

Om Mejeriprisen 2019

Landbrug & Fødevarer står bag årets Mejeripris, som uddeles til landets bedste mejeriafdeling indenfor kategorierne discount og supermarked.

Prisen overrækkes til den butik, der forstår både at sætte kunden og mejerikategorien i spil, herunder at tilbyde et bredt sortiment, guide og inspirere kunderne og tænke mejeri på en ny måde. Også kriterier som friskhed, aktualitet og samspil med butikkens øvrige sortiment vægter højt. Det er fjerde år i træk, at Landbrug & Fødevarer uddeler Mejeriprisen.

Læs mere her: goderaavarer.dk/priser/mejeriprisen#presse-2019

Om Frugt- & Grøntprisen 2019

Landbrug & Fødevarer står sammen med Dansk Gartneri og Foreningen Plan Danmark bag Frugt- og grøntprisen, som uddeles til landets bedste frugt- og grøntafdeling indenfor kategorierne discount og supermarked.

Prisen overrækkes til den butik, der både har hjernen og hjertet med i arbejdet med frugt og grønt, og som forstår at sætte både kunden og kategorien i centrum. Det er kriterier som bredt sortiment, danske varer, friskhed, nytænkning, inspiration og samspil med butikkens øvrige sortiment, der vægter højt. Det er sjette år i træk, at Frugt- og grøntprisen uddeles.

Læs mere her: goderaavarer.dk/priser/frugt-groent-prisen#presse-2019

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Læs mere