Lidl og Landmad bringer landet og madtraditionerne til byen

13.05.2019 12:00:00 | Kolding
Landmad produkterne er skabt med passion og kærlighed til råvarerne og traditionerne. Og fra søndag d. 26 maj kan mere end 40 særligt udvalgte produkter findes i Lidl.

Landmad produkterne er skabt med passion og kærlighed til råvarerne og traditionerne. Og fra søndag d. 26 maj kan mere end 40 særligt udvalgte produkter findes i Lidl.

Landmad er autentiske, danske madvarer og er skabt ud fra ønsket om at gøre lokale fødevarer let tilgængelige for alle. Ønsket bliver en realitet fra søndag d. 26 maj, hvor mere end 40 produkter fra Landmad lanceres i Lidl – i øvrigt som den eneste landsdækkende dagligvarekæde. ”Det glæder mig, at vi nu kan være med til at bringe alle de fantastiske, lokale madvarer fra landet og ind til byerne, så alle kan få del i dem”, lyder det fra kædens CCO, Mikko Forsström.

Gode råvarer og stolte traditioner smelter sammen, når landmændene og madnørderne fra Landmad med passion og kærlighed skaber lækre madvarer. Madvarer, som tidligere kun har været solgt i enkelte specialbutikker, men som gennem det nye samarbejde med Lidl bliver bredt tilgængelige gennem dagligvarekædens 118 butikker.

Samarbejdet er et godt match for begge virksomheder:

”Vi er meget stolte af samarbejdet med Landmad. I Lidl vil vi redefinere dansk discount, og det gør vi blandt andet ved løbende at udvide vores store udvalg, fx med Landmad-serien, der vil udgøre nogle af de bedste, danske madvarer i vores butikker”, siger CCO i Lidl, Mikko Forsström. Han tilføjer:

”Landmad er kendetegnet ved lokale madtraditioner og et kæmpe engagement fra producenternes side, som kommer til udtryk i en særlig høj kvalitet i alle deres produkter. Den madglæde og kvalitet vil vi gerne give videre til vores kunder”.

I første omgang lanceres samarbejdet i butikkerne fra d. 26 maj med mere end 40 madvarer fra en række lokale producenter fordelt over hele landet. Hos Landmad er man særlig glad for, at man nu får mulighed for at nå ud til et bredere kundesegment.

I Lidl har vi en kompetent og ikke mindst ambitiøs samarbejdspartner, som er på vej frem, og som har modet til at følge nye tendenser. Deres landsdækkende butiksnet er det perfekte udgangspunkt for os til at udbrede danskernes kendskab til Landmad og nemt få produkterne med hjem i køkkenet”, fortæller adm. direktør, Jeppe Kvorning fra Landmad.

Unikke historier bag hvert produkt

Produkterne i Landmad er skabt af dedikerede madhåndværkere og er alle kendetegnede ved deres egne unikke præg og karakteristika, uanset om der er tale om marmelade, knækbrød, agurkesalat eller eddike.

Tag for eksempel Landmadsbrødene fra Vadehavsbageriet – et bageri, der har været i samme families eje i 100 år. Her holdes der fast i familietraditionerne, og brødet bages efter samme opskrifter og principper, som man altid har gjort. Blandt andet hæves Landmadsbrødet med tidevandet i 12,5 timer.

Tæt på den Nordfynske kyst finder man gården Sandagergaard, der kan spore sine aner helt tilbage til 1480. Her er æblerne i centrum, og her skabes der æblemost med passion, hvor der er tænkt over hver eneste detalje. Historiens vingesus kan smages, og man er ikke i tvivl om, at der er tale om en ægte, dansk most.

”Alle Landmadsprodukterne har en historie og en tradition at fortælle, og det glæder mig, at vi nu kan være med til at bringe alle de fantastiske, lokale madvarer fra landet og ind til byerne, så alle kan få del i dem”, siger Mikko Forsström.

Landmadsprodukterne er for første gang til salg i Lidls 118 butikker fra søndag d. 26 maj, og så længe lager haves. Serien udvides løbende og vender jævnligt tilbage på Lidls hylder, så husk at følge med i Lidls indkøbsavis.

Læs mere om Landmad på landmad.dk

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Læs mere