Spar endnu flere penge med Lidls app

27.02.2019 12:00:00 | Kolding
Med tilføjelsen af bonusordningen til Lidl Plus får appens brugere nu mulighed for at optjene bonuskuponer, der kan benyttes i dagligvarekædens butikker.

Spar endnu flere penge med Lidls Med tilføjelsen af bonusordningen til Lidl Plus får appens brugere nu mulighed for at optjene bonuskuponer, der kan benyttes i dagligvarekædens butikker.

Fra d. 1. marts kan Lidls kunder spare endnu mere på deres indkøb, når de benytter sig af Lidls digitale kundeklub, Lidl Plus. Når kunderne har handlet for mere end 500 kr. i én måned, belønnes de nemlig med en bonuskupon, som de kan bruge i deres indkøb. Tilføjelsen af bonusordningen er en del af en større udvidelse af Lidls digitale tilbud til kunderne, lyder det fra dagligvarekæden.

Få mere med, når du handler i Lidl. Det er belønningen til kunderne, når de fra d. 1. marts handler med Lidls digitale kundeklub, Lidl Plus. Derved tilføjer Lidl endnu en funktion til dagligvarekædens digitale platforme, der indeholder en række tilbud til kunderne – tilbud, som man i Lidl planlægger at udvide omfanget af markant.

”Lidl Plus er i dag oppe på mere end 275.000 medlemmer, hvilket vi naturligvis er meget glade for. Det understreger samtidig, hvor vigtige de digitale platforme er blevet for dagligvarebranchen. Vi vil være danskernes foretrukne dagligvarekæde, og det indebærer blandt andet, at vi øger vores tilstedeværelse og aktiviteter på de digitale platforme yderligere, så vi fortsat kan tilbyde kunderne alt det, de ønsker af deres indkøbsoplevelse i Lidl”, siger CEO i Lidl, Dirk Fust.

Appens nye funktion virker automatisk, hver gang appen scannes ved kassen i forbindelse med et indkøb. Her registreres beløbet, og når kunden har handlet for 500 kr. eller mere i den pågældende måned, udløser det en bonuskupon, som kan benyttes ved fremtidige køb i Lidl. Helt præcist får kunderne en bonuskupon på 5 kr. ved et samlet beløb på min. 500 kr., en kupon på 10 kr. ved 1.000 kr., en kupon på 20 kr. ved 1.500 kr. og en kupon på 30 kr. ved 2.500 kr. registreret i appen.

Digital Manager fra Lidl, Thomas Thybo, fortæller om baggrunden for udvidelsen af Lidls loyalitetsprogram i den digitale kundeklub:

”Kunderne har taget rigtigt godt imod Lidl Plus, og det vil vi gerne takke dem for. Med bonusordningen giver vi lidt tilbage til alle de mange Lidl Plus-brugere, der trofast scanner appen i butikkerne”.

Flere nye digitale tiltag

Lidl introducerede Lidl Plus for sine kunder tilbage i august sidste år, og sidenhen er det gået stærkt med medlemstallet. Det glæder Dirk Fust, for tilføjelsen af bonusordningen til kundeklubben er blot én af flere digitale tiltag, som Lidl enten har sat i søen eller planlægger at realisere i den nærmeste fremtid.

Dagligvarekæden kan trække på erfaringer fra deres store internationale setup fra andre lande i Europa, hvor nye digitale løsninger bliver testet. I Danmark har man dog også gjort sig nogle erfaringer allerede, og der er store planer for fremtiden:

”Click og Collect er højt på prioritetslisten. Vi har allerede, succesfuldt, testet vores system med en række nonfood-varer og arbejder videre med dette. Der er hård konkurrence om dagligvarehandlen i Danmark, og online-salg er helt sikkert et vigtigt aktiv i kampen om kunderne. Vi vil tilbyde kunderne alle muligheder, og så snart vi kan tilbyde gennemtestede løsninger, bliver de rullet ud i Danmark. I første omgang koncentrerer vi os om nonfood”, siger Dirk Fust.

 

Læs mere om Lidl Plus og Bonus Plus på Lidl.dk/lidlplus

  • Download Lidl Plus gratis i App Store og på Google Play og få en velkomstbonus på 30 kr.
  • Bonusordningen er online d. 1. marts. Det kan kræve en opdatering af appen, før bonusordningen bliver aktiv.
  • Kunderne optjener løbende bonus gennem deres indkøb, hvor Lidl Plus scannes ved kassen. Købende registreres i appen, og når det samlede beløb når over de definerede mål, udløses bonuskuponerne.
  • Når kundens beløb når 500 kr., modtager kunden en kupon på 5 kr. til brug i Lidls butikker. 1.000 kr. udløser en kupon på 10 kr., 1.500 kr. giver en kupon på 20 kr., og 2.500 kr. giver en kupon på 30 kr.
  • Bonuskuponer kan benyttes, så længe kuponen er gældende i appen. Datoen angives på kuponen.
  • Kundens optjening nulstilles hver måned.
  • Der kan kun benyttes en bonuskupon pr. køb.

 

Om Lidl:

  • 29. september 2005 åbnede Lidl de første 13 danske butikker og har i dag 117 dagligvarebutikker og flere end 2.700 medarbejdere i Danmark.
  • Lidl er repræsenteret i 30 lande rundt om i verden og driver i øjeblikket omkring 10.500 butikker og mere end 150 distributionscentre i 29 lande verden over.
  • Du kan læse Lidls nyeste profilbrochure her.

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Læs mere