Stor åbningsfest: Lidl åbnede ny butik i Sorgenfri

04.11.2019 12:00:00 | Sorgenfri
Viceborgermester, Simon Pihl Sørensen (S) fra Lyngby-Taarbæk Kommune og butikschef Hussein Sabbah klippede det røde bånd over og åbnede officielt for Lidls butik nr. 121 i Danmark

Viceborgermester, Simon Pihl Sørensen (S) fra Lyngby-Taarbæk Kommune og butikschef Hussein Sabbah klippede det røde bånd over og åbnede officielt for Lidls butik nr. 121 i Danmark

Beboerne i Sorgenfri kan nu foretage deres indkøb i den spritnye Lidl-butik på Hummeltoftevej 14, efter Lidl i torsdags officielt erklærede butikken for åben. Butikken er nr. 121 i rækken af Lidl-butikker i Danmark. De mange fremmødte blev budt på smagsprøver på kaffe, bake off og yoghurt med økologisk mysli.

Den nye Lidl-butik i Sorgenfri har haft nogle rigtig gode første dage i de nye omgivelser på Hummeltoftevej 14, efter at dørene d. 31. oktober blev slået op for Lidls butik nr. 121 i Danmark. De mange fremmødte kunder blev på åbningsdagen budt velkommen af regionsdirektør i Lidls region vest, Niclas Kjellman, som i sin velkomsttale takkede både Lidls personale, entreprenørerne, der har bygget den flotte butik, og det gode samarbejde med Lyngby-Taarbæk kommune.Herefterblev det røde bånd klippet over af viceborgermester, Simon Pihl Sørensen (S) fra Lyngby-Taarbæk Kommune, og Hussein Sabbah, butikschef, og de første kunder kunne træde ind i butikken.

Butikschef, Hussein Sabbah fortæller her om de første dage i Sorgenfri:

”Vi har glædet os til at åbne butikken for borgerne i Sorgenfri og omegn samt til at præsentere det forretningskoncept, som, vi mener, gør Lidl til Danmarks stærkeste dagligvarekæde. Vi har et stort udvalg af mange danske og økologiske varer samt et stort udvalg af frugt og grønt, der leveres hver dag”, siger han og tilføjer:

”Både personalet og jeg er glade over den gode modtagelse, vi har oplevet her i butikken i løbet af de sidste fire dage. Vi er blevet mødt af mange glade og positive kunder, og vi glæder os til fortsat at overraske dem, med alt det vi står for i Lidl”.

Mange kunder har allerede besøgt den nye Lidl-butik efter åbningsweekenden.

Den store interesse for butikken på Hummeltoftevej 14 glæder salgsdirektør for Lidl, Marcus Gustafsson:

I Lidl arbejder vi hver eneste dag hårdt for at tilbyde kunderne den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi er altid på udkig efter nye lokationer til vores butikker, så vi kan opfylde kundernes efterspørgsel og behov bedst muligt. Den gode modtagelse af butikken og dens medarbejdere i Sorgenfri bekræfter, at vores arbejde er værdsat, hvilket betyder rigtig meget for os i hele organisationen”.

Åbningsweekend med smagsprøver til de voksne og skattejagt for de små

Foruden masser af gode tilbud til Lidl-priser bød lørdagen også på en helt særlig oplevelse for børnene. Inde i butikken havde medarbejderne arrangeret en spændende skattejagt med en lille sød overraskelse til alle deltagere. Efter skattejagten i butikken fik alle de fremmødte børn mulighed for at få en makeover af den fremmødte ansigtsmaler og var nu parate til at komme hjem som løver og tigere efter et sjovt første besøg i den nye Lidl-butik i Sorgenfri.

De tre dages festligheder bød også på uddeling af goodiebags samt smagsprøver på Lidls bake-off, kaffe og tapasprodukter til de fremmødte.

”I Lidl vil vi gerne overraske kunderne med vores store udvalg af produkter til enhver lejlighed og for hele familien. Det afspejler indholdet i goodiebaggen og smagsprøverne til åbningsfesten, hvor kunderne fik eksempler på både danske varer og vores egne populære mærker med hjem”, fortæller butikschef Hussein Sabbah.

Vil du gerne selv gå på opdagelse i den nye Lidl-butik på Hummeltoftevej 14, så er der åbent mandag-søndag kl. 7-22.

For yderligere information, kontakt:

Morten Vestberg, Kommunikationschef i Lidl morten.vestberg@lidl.dk eller tlf. +45 76 35 01 68

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Læs mere