Efter flyvende start: Lidl fortsætter online-Madkundskab med kokkelandsholdets holdkaptajn

10 nye afsnit ’Madkundskab med Lidl’ er nu på vej efter en overvældende interesse for den alternative form for hjemmeundervisning på Facebook og Instagram med kokkelandsholdets holdkaptajn som lærer.

03.04.2020 12:00:00 | Kolding

Kokkelandsholdets holdkaptajn Christian Wellendorf underviser hele april i madkundskab på Lidls Facebook og Instagram.

Onsdag d. 25. marts gik Lidl live med sin første gratis madkundskabsklasse med kokkelandsholdets holdkaptajn Christian Wellendorf på Facebook og Instagram. Fredag og mandag fulgte de næste to klasser. De tre afsnit af Madkundskab med Lidl er allerede blevet vist over 100.000 gange og er nået ud til flere end 250.000 danskere.

Den massive interesse får nu Lidl til at forlænge det nye initiativ. 10 nye afsnit er på vej – det første bliver sendt i dag.

”Det er helt vildt, så godt afsnittene er blevet taget imod. Det viser, at der er et behov for lidt afveksling i hjemmeskoledagen og måske især i et meget praktisk fag som Madkundskab. Derfor kommer vi også til at fortsætte undervisningen med 10 nye film og tilhørende opskrifter,” siger Morten Vestberg, kommunikationschef i Lidl.

Det første nye afsnit Madkundskab med Lidl bliver sendt i dag, fredag d. 3. april. I løbet af april vil der blive sendt et nyt afsnit hver mandag, onsdag og fredag, undtagen i påsken. Alle afsnittene vil være med Christian Wellendorf som underviser, og i det første nye afsnit er der stegt ribeye med mos og grønt på menuen. De kommende uger vil stjernekokken blandt andet lære nysgerrige børn og voksne at lave hans version af frikadeller, rødspætte og laks – alle med lækkert, grønt og sprødt tilbehør.

Klasserne vil være tilgængelige online, så man kan se eller gense filmene, når det passer. Madkundskab med Lidl er primært henvendt mod klassetrinene 4. – 7., men store som små er velkomne til at se med.

Følg med på Lidl Danmarks Facebook og Instagram for mere information og opskrifter.

For yderligere information, kontakt:
Morten Vestberg, kommunikationschef i Lidl: morten.vestberg@lidl.dk eller tlf. +45 76 35 01 68

 

Presse kontakt

Presseafdeling
presse@lidl.dk
76350010

Læs mere