Lidl åbner tredje butik i Aalborg: Lokal nordjyde bliver ny butikschef

Torsdag d. 14. maj bliver åbningsdagen, og butikschef Jesper Kjær Lund glæder sig til at byde kunderne velkommen i den nye Lidl-butik på Tornhøjvej 2 i Aalborg Øst. Det er tredje Lidl-butik i Aalborg og fjerde i området. Jesper kommer med flere års butikserfaring og har boet i Aalborg de sidste fire år.

12.05.2020 12:00:00 | Kolding

Lidls nye butikschef Jesper Kjær Lund glæder sig til åbningsdagen d.14. maj.

”Selvom den store åbningsfest er aflyst, så skal kunderne ikke snydes for masser af gode åbningstilbud”. Sådan lyder det fra den nye butikschef, Jesper Kjær Lund, i den nye Lidl-butik på Tornhøjvej 2 i Aalborg. Torsdag d. 14. maj kl. 07.00 bliver den officielle åbningsdag, hvor Jesper sammen med sit team slår dørene op til den helt nye Lidl-butik i Aalborg Øst.

Jesper Kjær Lund har de sidste fire år boet i Aalborg og kommer med stor butikserfaring både som souschef og butikschef i Lidl-butikken i Hjørring. At turen nu er kommet til Aalborg Øst, ser Jesper meget frem til: ”Nu er der ikke længe til, vi åbner vores nye, flotte butik her på Tornhøjvej 2. Vi havde glædet os til at holde fest og en masse aktiviteter, men grundet coronakrisen åbner vi stille og roligt op på åbningsdagen. Vi glæder os dog stadig til en god åbningsuge, hvor vi har masser af gode tilbud på hylderne”, siger en glad Jesper Kjær Lund og fortsætter:

”Vi har i butikken fokus på danske varer og økologi, og kunderne får blandt andet mulighed for at købe sæsonens frugt og grønt, varer fra lokale producenter og så overrasker vi altid med nye spændende produkter på hylderne. Vi har gjort vores bedste for at skabe en fantastisk indkøbsoplevelse”.

Nyåbning sker under sikrer forholdsregler

Butikschef, Jesper Kjær Lund, har sammen med resten af teamet gjort meget for at skabe en god og sikker indkøbsoplevelse for kunderne: ”Det er en ekstraordinær tid under coronakrisen, og vi følger selvfølgelig sundhedsstyrelsen anbefalinger og har taget en masse foranstaltninger, så kunderne kan handle trygt og sikkert i vores butikker. Normalt holder vi naboaften og andre festlige aktiviteter i løbet af weekenden, men de er aflyst da vi ikke ønsker at tiltrække mange kunder på samme tid. Som altid opfordrer vi til at holde god afstand i butikken, planlæg dine indkøb og benyt afspritning når man handler”.


Butikken er Lidl-butik nummer 127 i Danmark og byder på et salgsareal på hele 1286 m2 . Der er ekstra gode parkeringsforhold, så kunderne nemt kan komme til og fra butikken. Byggetilladelsen kom i hus i slutningen af 2018 og Chief Property Management Officer i Lidl, Mads T. Nielsen har været glad for byggeprocessen:

Jeg vil gerne sige tak til vores entreprenør, der har bygget den flotte butik, og til Aalborg Kommune for at give os lov til at åbne endnu en Lidl-butik her i byen. Og en særlig tak til butikschef Jesper Kjær Lund og alle de andre dygtige Lidl-medarbejdere, som har arbejdet hårdt i forbindelse med åbningen af den nye butik”.

Vil du gerne selv gå på opdagelse i den nye Lidl-butik på Tornhøjvej 2, 9220 Aalborg, så er der åbent mandag-søndag kl. 8-22.

For yderligere information, kontakt:
Morten Vestberg, kommunikationschef i Lidl, morten.vestberg@lidl.dk eller tlf. +45 76 35 01 68

 

 

Presse kontakt

Presseafdeling
presse@lidl.dk
76350010

Læs mere