Lidl fortsætter ekspansionen i København: Valby har nu fem Lidl-butikker

Den nye Lidl-butik i Centerparken 34, er Lidls anden nyåbning i 2020. Det er under tre måneder siden, at Lidl slog dørene op på Grønttorvet, og i morges åbnede den nye butik i Centerparken officielt for de mange fremmødte kunder. Dagen før havde butikschef Jonathan Esser afholdt en velbesøgt naboaften med vinsmagning, hvor over 700 naboer kiggede forbi.

27.02.2020 12:00:00 | Valby

Butikschef, Jonathan Esser (tv) og Regional Director i Lidl Region Øst, Niclas Kjellman klippede det røde bånd over og åbnede officielt for Lidls butik nr. 126 i Danmark - og nummer fem i Valby.

Regional Director i Lidl Region øst, Niclas Kjellman, og butikscheffen, Jonathan Esser, kunne i morges klippe den røde snor til Lidl-butik nummer fem i Valby. Dagligvarekæden bød fra morgenstunden på frisklavet kaffe, bake-off og yoghurt med økologisk mysli til de mange interesserede. Den nye, store butik ligger i Centerparken 34, 2500 Valby.

”Vi har glædet os rigtig meget til at åbne i dag, og vi er meget stolte af vores nye butik i Valby. I butikken har vi forsøgt at skabe en moderne og eksklusiv indkøbsoplevelse. Vi er selvfølgelig ekstra stolte af vores bake off-afdeling og vores frugt og grønt, som vi har vundet mange priser for. Disse ting er rygraden i alt, vi gør”, sagde Niclas Kjellman, Regional Director i Lidl Region øst.

Niclas Kjellman, udtrykte i sin velkomsttale også en særlig tak til både Lidls personale og entreprenørerne, der har bygget den flotte butik samt det gode samarbejde med Københavns Kommune. Kunderne vil ifølge Niclas Kjellman kunne forvente et stort og spændende sortiment af varer, fx indenfor frugt og grønt, og en særdeles populær bake-off-afdeling, som bager hele tre gange om dagen.

Ny butikschef glæder sig over modtagelsen

Den nye butikschef, Jonathan Essen, havde dagen forinden besøg af mange glade naboer, som fik en lille forsmag på, hvad der venter dem: ”Fremmødet i går var helt fantastisk. Jeg havde håbet på en velbesøgt naboaften, men fremmødet i går overstiger alle forventninger. Jeg fik hilst på mange af naboerne i området, og det er dejligt at se, at flere også har valgt at slå vejen forbi vores nyåbning i dag”.

Kunderne i den nye Lidl-butik kan ifølge Jonathan se frem til masser af gode åbningstilbud: ”Vi har altid gode priser i Lidl og noget for enhver smag. Der kommer løbende nye kvalitetsprodukter i butikken, og vi vil gøre alt for at skabe en god indkøbsoplevelse for kunderne i Valby. Det er blevet et rigtig flot byggeri set udefra, og indenfor har vi fået en dejlig butik med højt til loftet og godt lysindfald”, siger Jonathan Esser. Den flotte modtagelse af butikken fra borgerne i Valby glæder også Chief Operating Officer for Lidl, Marcus Gustafsson:

”Vi har branchens bedste medarbejdere. Det er den nye Valby-butik endnu et godt eksempel på. Jonathan og hans team vil dagligt byde kunderne velkommen i butikken med et inspirerende sortiment i højeste kvalitet til den bedste pris. Jeg ser frem til at følge Jonathan og butikkens udvikling”, slutter Marcus Gustafsson.


Vil du gerne selv gå på opdagelse i den nye Lidl-butik i Valby, Centerparken 34, så er der åbent mandag-søndag kl. 8-22.

For yderligere information, kontakt:

Morten Vestberg, kommunikationschef i Lidl, morten.vestberg@lidl.dk eller tlf. +45 76 35 01 68

Presse kontakt

Presseafdeling
presse@lidl.dk
76350010

Læs mere