Fremme sundhed

I Lidl er sundhed på dagsordenen

Lidl Danmark sætter sundheden på dagsordenen. Som dagligvareforhandler ved vi nemlig, at mange sunde valg kan træffes i vores butikker.

Derfor arbejder vi på at forbedre vores plantebaserede udvalg, økologiske varer, fuldkornsholdige produkter og frugt og grønt-afdeling, ligesom vi forholder os kritisk til de valgmuligheder, vores kunder står over for, når vi sælger tobak, energidrikke og salt- og sukkerholdige produkter.

Vi ved, at de sunde alternativer skal findes i butikkerne. Derfor har vi i februar og marts 2024 fjernet momsen på frugt og grønt* for at undersøge, om det øgede salget. Det er også derfor, vi har lanceret indsatsen "Bevidst ernæring", der skal forbedre markedsføringen og indkøb af sunde fødevarer. Vores indsats fokuserer på emnerne ”fødevaresikkerhed”, “sund ernæring”, ”miljøbevidst ernæring”, ”gennemsigtighed og kendskab”, fordi vi ved, at man ikke kan tale om sundhed, uden at vi både tager hensyn til mennesker og miljø. 

I Lidl Danmark har vi en formidlerrolle mellem fødevareproducenter og kunder. På denne side kan du finde vores indkøbspolitik for bevidst ernæring, så du kan se, hvad vi forpligtiger os på. 

Lidl Danmark er for sundhed gennem hele livet. Vi samarbejder derfor med eksterne partnere og tilegner os ny viden, som vi kan bruge til at drive en ambitiøs sundhedsdagsorden, der inkluderer alle. 

Har du forslag til, hvordan vi kan forbedre vores indsats på sundhedsområdet endnu mere, kan du kontakte os.

*forudsatte download af Lidl Plus

På vej mod i morgen