Fremme sundhed

I Lidl er sundhed på dagsordenen

Vi tager ansvar for sundheden. Der er nemlig en direkte sammenhæng mellem sundhed og hvad vi har af varer på hylderne i Lidl. Derfor arbejder vi på at forbedre vores plantebaserede udvalg, økologiske varer, nøglehulsmærkede produkter og frugt og grønt-afdeling, ligesom vi forholder os kritisk til de valgmuligheder, vores kunder står over for, når vi sælger tobak, energidrikke og salt- og sukkerholdige produkter.

Vi ved, at de gode alternativer skal findes i butikkerne. Derfor har vi lanceret indsatsen "bevidst ernæring", der skal forbedre markedsføringen og indkøb af sunde fødevarer. Vores indsats fokuserer på emnerne ”fødevaresikkerhed”, “sund ernæring”, ”miljøbevidst ernæring”, ”gennemsigtighed og kendskab”, fordi vi ved, at man ikke kan tale om sundhed, uden at vi både tager hensyn til mennesker og miljø. 

I Lidl har vi en formidlerrolle mellem fødevareproducenter og kunder. På denne side kan du finde vores indkøbspolitik for bevidst ernæring, så du kan se, hvad vi forpligtiger os på. 

Lidl er for sundhed gennem hele livet. Vi samarbejder derfor med eksterne partnere og tilegner os ny viden vi kan bruge til at drive en ambitiøs sundhedsdagsorden, der inkluderer alle. 

Har du forslag til, hvordan vi kan forbedre vores indsats på sundhedsområdet endnu mere, kan du kontakte os på csr@lidl.dk.

På vej mod i morgen