Læs mere om Lidl Danmark

Virksomheden

Om Lidl Danmark

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Vores mål er at garantere et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.

Siden 2005 har vi været et pålideligt valg for kunder, der ønsker en enkel og ukompliceret indkøbsmulighed og bruger Lidl som deres primære dagligvarebutik. Som kunde i Lidl kan du derfor trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Det sørger vores medarbejdere for, når de hver dag arbejder for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores butikker. Det er nemlig vigtigt for os at opfylde vores kunders behov, som beskrevet i vores motto "Vi vil være danskernes førstevalg". For eksempel lægger vi vægt på at udbyde et stort udvalg af lokale produkter.

Som dagligvarekæde forsøger vi at gøre tingene simple. Det afspejles i vores værdier, der er udgangspunktet for vores daglige forretningsgang. I Lidl tager vi ansvar for både medarbejdere, miljø og samfund. Klare retningslinjer og et sammenhængende værdisystem danner grundlag for vores samarbejde i virksomheden og med vores samarbejdspartnere. Du kan læse mere om vores værdier, principper og virksomhedens udvikling længere nede på siden.

Vi er vores ansvar bevidst – ikke blot vores ansvar for kæden og hinanden om at levere et godt, økonomisk resultat. Vores ansvar drejer sig i høj grad også om at drive forretning med respekt for planeten, samfundet og dig. I dagligdagen stræber vi efter enkelthed, kvalitet og gode oplevelser for vores kunder, og at vi ansvarligt udnytter vores ressourcer. Vi har altid fokus på at behandle vores kunder, medarbejdere og forretningspartnere med respekt. Dette drejer sig om hele værdikæden, som skal leve op til vores Code of Conduct.

Vi er en af de førende dagligvareforhandlere i Europa og er til stede i 31 lande. I Danmark finder du os i vores over 150 butikker, hvor du kan opleve den bedste kvalitet til den bedste pris.

Sortiment

Sortiment

Vi holder vores løfte om at sælge friske kvalitetsvarer til de bedste priser hver dag. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde vores kunder et bredt varesortiment, og i vores tilbudsuger udbyder vi et alsidigt produktudvalg. Fra friske kvalitetsvarer til populære, internationale varer og fra lokale specialiteter til tekstiler og husholdningsartikler.

CoC

Code of Conduct

Lidl Danmarks Code of Conduct lægger stor vægt på social og miljømæssig bæredygtighed. I denne Code of Conduct beskrives de grundlæggende principper for samarbejdet med forretningspartnere og de forventninger med hensyn til menneskerettighederne og miljøet, som selskaberne i Schwarz-gruppen har til sine forretningspartnere.

Ansvarlighed

Ansvarlighed

I Lidl er vi ikke bange for at tage ansvar. Vi er bevidste om, at vores størrelse og evner forpligter os til at tage et aktivt samfundsansvar, der ligger ud over vores daglige drift og egne kommercielle interesser. Vi har store ambitioner for hver dag at videreudvikle vores virksomhed til det bedre, så vi skaber forandring og værdi, der gavner miljøet, mennesker og samfundet. 

Karriere

Karriere

Vil du være en del af vores team? Som en del af en international virksomhed kan vi tilbyde dig mange forskellige jobmuligheder og en ledelse som vil stille krav og udfordre dig. Attraktive arbejdsbetingelser og gensidig respekt danner grundlag for vores succes.

Presse

Presse

I Lidl ønsker vi at være åbne for omverdenen om, hvad der foregår i vores virksomhed. På pressesiden kan du følge med i alt, hvad vi melder ud, om blandt andet nye Lidl-butikker, nye initiativer, samarbejdsaftaler, kampagner og meget mere.

Tidslinje

 • 1930

  Lidl & Schwarz KG blev grundlagt som engroshandler af levnedsmidler i Neckarsulm i Tyskland. Vores internationale hovedkontor ligger stadig i Neckarsulm.

 • 1973

  Den første Lidl-filial åbnede i den tyske by Ludwigshafen-Mundenheim

 • 1988

  15 år efter virksomhedens oprettelse havde Lidl allerede over 450 filialer i Tyskland med over 5.000 medarbejdere.

 • 1989

  Lidl blev en international virksomhed: I Frankrig åbnede den første Lidl-filial.

 • 2003

  Lidl rider på succesens bølge: I dag arbejder ca. 80.000 medarbejdere i Lidl i Europa.

 • 2005

  I 2005 begyndte succeshistorien i Danmark: Lidl åbnede sine første 13 filialler i landet.

 • 2019

  Lidl åbner sin butik nr. 120 i Danmark.

 • 2023

  Lidl Danmark åbner sin første tobaksfrie butik.

 • 2024

  Lidl åbner butik nummer 150 i Danmark.

Vores historie

Vores historie

I 2005 åbnede de første Lidl-butikker i Danmark. Siden har vi udviklet os til en anerkendt detailhandel landet over med nær tilknytning til lokalsamfundet ved hver butik. 

Lidls historie går helt tilbage til starten af 1930’erne i Tyskland, hvor en mindre grønthandel skulle vise sig at have enormt potentiale. Lige siden grønthandlen i Ludwigshafen åbnede, har vores mål været at tilbyde kvalitet og friskhed til den bedste pris, og frugt- og grøntafdelingen er derfor vores rygrad og stolthed.