Kvalitet

Kvalitet

Vores kerneløfter

"Den bedste kvalitet til den bedste pris" - vi giver vores kunder adgang til produkter af høj kvalitet til de bedste priser. På den måde gøre vi det muligt for millioner af vores kunder at købe andre varer end blot basisvarer.

Lidl-varesortimentet omfatter omkring 2.100 forskellige produkter fra fødevare- og nonfoodområdet, herunder cirka 230 økologiske produkter og varer fra lokale producenter. Dertil kommer mange sæsonprodukter og tilbudsvarer. Hos Lidl har kunderne valget mellem kendte produkter på markedet og vores egne populære og fortrinlige mærker, som kun findes hos Lidl. Vi inspirerer hele tiden vores kunder med nye produkter og idéer samt sæsonbetonede tilbud. Vi fører naturligvis også artikler, der er tilpasset specifikke ernæringsbehov og allergier. En stor del af vores frugt, grøntsager, bake off og kød produceres lokalt. Desuden kan vores kunder vælge imellem et stort udvalg af tilbud på produkter indenfor kosmetik, husholdningsudstyr, el-artikler og tekstiler. 

Gør dine indkøb hos Lidl – mere end bare basisindkøb. 

picture

Vores produkter

Lokale produkter og sæsonprodukter, økologiske og Fairtrade-produkter, vegetariske næringsmidler og særligt hudvenlige tekstiler –  såvel vores produkters oprindelse som det tætte samarbejde med vores leverandører er vigtigt for os. I Lidls gennemtænkte varesortiment kombineres vores egne attraktive mærker, som kun findes hos Lidl, med kendte mærker på markedet. Fra friske levnedsmidler og ædle vine over frostvarer, mad til kæledyr og rengøringsmidler til tilbudsvarer –  hos os finder vores kunder alt, hvad de skal bruge i dagligdagen. 
Læs mere her 
 

Læs mere her
picture

Vores kvalitetskrav

Det er vigtigt for os at udbyde friske kvalitetsvarer. Hver dag kan vores kunder have tillid til, at de højeste standarder overholdes i Lidl Danmark – både for vores produktion, vores partnere og hele vores forsyningskæde. Vi sætter pris på at få tilbagemeldinger fra vores kunder, hvis de ikke er fuldt ud tilfredse: Vi tager højde for kundefeedback i vores analyser for konstant at optimere vores produkter. Vi har naturligvis etableret processer, som konsekvent garanterer forbrugernes beskyttelse selv i alvorlige situationer, så vi kan informere kunderne og offentligt tilbagekalde de pågældende produkter. Vores strenge kontrol garanterer, at vores fødevarer er friske, at vores frugt og grønt er af bedste kvalitet, og at vores legetøj er sikkert. Ved hjælp af høje standarder og enkel kvalitetsstyring sikrer vi, at vores produkter lever op til vores kunders forventninger. Før vores egne mærkeprodukter kommer i handelen, bliver de grundigt undersøgt og testet. De kvalitetskrav opfylder vi, fordi vi er en ansvarlig handelspartner, som vores kunder kan have tillid til.

picture
picture

Produktmærker og certificeringer

Lidl Danmark tager ansvaret for sikkerhed, kvalitet og miljøbeskyttelse. Forbrugerne går i dag målrettet efter fødevarer, der opfylder deres ernæringsmæssige behov og svarer til deres værdier. I Lidl findes bæredygtig kaffe, fisk og skaldyr fra bæredygtige fiskerier, Fairtrade forhandlede fødevarer og produkter, der fremstilles med henblik på biodiversitet og økologisk landanvendelse. Vores kunder kan også regne med, at vores andre produkter opfylder vores sikkerheds- og kvalitetskrav. I Lidl Danmark bidrager kendte mærker fra forskellige fonde og miljøorganisationer til vores gennemsigtighed. Lidls egne bæredygtige mærker i Danmark er blandt andet Fairglobe, Bio-Organic og Vemondo. 

De bedste leverandører

Bedste leverandører

I Lidl Danmark stiller vi ikke blot høje kvalitetskrav til os selv, men også til vores leverandører. I løbet af vores langsigtede partnerskaber, der er baseret på tillid, udvikler vi sammen den bedste løsning for at nå vores fælles mål om høj kvalitet. Lokale leverandører spiller en stor rolle for Lidl Danmark, for kun på den måde kan vi opbygge et nært samarbejde for altid at kunne levere fx særligt friske frugter og grønsager i vores butikker. I Danmark vælger vi de bedste leverandører for at opnå den bedste kvalitet.
 
Vores forretningspartnere følger konsekvent Lidls Code of Conduct , hvor vi fastlægger, hvordan vores virksomhed kan opnå høj kvalitet med en socialt, økologisk og retfærdig tilgang.

Der er også mange af Lidls leverandører på verdensplan, som er certificeret i overensstemmelse med anerkendte standarder som International Food Standard (IFS) eller det britiske detailhandelsforbund BRC's internationale standard. Fabrikanter af særlige varer, for eksempel økologiske varer eller Fairtrade-varer, kræver særlige certificeringer. For at vi hele tiden kan garantere vores produktionsprocessers sikkerhed, kontrollerer uafhængige institutter vores lokale leverandører med regelmæssige auditter.