Kvalitet

Kvalitet

Vores kerneløfter

"Den bedste kvalitet til den bedste pris" er vores største og vigtigste løfte. Vi stræber efter at give vores kunder adgang til produkter af høj kvalitet til de bedste priser hver eneste dag. Og vi lykkes med det.

Vores varesortimentet omfatter omkring 4.685 forskellige produkter fra fødevare- og nonfoodområdet, herunder mere end 300 økologiske produkter og varer fra lokale producenter. Dertil kommer mange sæsonprodukter og tilbudsvarer i løbet af et år. Det betyder, at vi tilbyder vores kunder varer af høj kvalitet, men også varer der er noget andet og mere end de basisvarer, de forventer at møde i en dagligvareforretning.

Hos Lidl har kunderne valget mellem kendte produkter på markedet og vores egne populære mærker, som kun findes hos Lidl. Vi inspirerer hele tiden vores kunder med nye produkter og idéer samt sæsonbestemte tilbud. Vi har naturligvis også varer, der er tilpasset specifikke ernæringsbehov og allergier. En stor del af vores frugt, grøntsager, bake-off og kød produceres lokalt i Danmark. Desuden kan vores kunder vælge imellem et stort udvalg af tilbud på produkter indenfor kosmetik, husholdningsudstyr, el-artikler og tekstiler. 

Vores produkter

Vores produkter

For os er det vigtigt, at vi ved, hvor de varer vi sælger kommer fra. Det kræver et tæt samarbejde med vores leverandører, som vi hver dag arbejder med, så vi ved, hvad vi sælger – lige fra lokale produkter og sæsonprodukter, økologiske og Fairtrade-produkter, vegetariske retter og særligt hudvenlige tekstiler. Vi har et gennemtænkt og bredt varesortiment, hvor vi kan byde vores kunder på en lang række af vores egne attraktive mærker, som kun findes hos Lidl, så vel som kendte mærker på markedet. Fra friske råvarer og ædle vine over frostvarer, mad til kæledyr og rengøringsmidler til tilbudsvarer – hos os finder vores kunder alt, hvad de skal bruge i dagligdagen. 
Læs mere her 

Vores kvalitetskrav

Vores kvalitetskrav

Det er vigtigt for os at udbyde friske kvalitetsvarer. Hver dag møder vores kunder de højeste standarder i Lidl-butikkerne i hele landet. Det er både vores produktion, partnere og hele vores forsyningskæde, der imødekommer disse standarder. Vi sætter pris på at få tilbagemeldinger fra vores kunder, så vi altid kan levere det bedste. Vi har nogle faste processer og retningslinjer, der sørger for, at vi altid kan garantere vores kunders og forbrugeres sikkerhed. Det betyder blandt andet, at vi kan informere kunderne og offentligt tilbagekalde de pågældende produkter med det samme vi selv eller vores leverandører opdager en fejl, der kræver tilbagekaldelse.
Vores strenge kontrol garanterer, at vores fødevarer er friske, at vores frugt og grønt er af bedste kvalitet, og at vores legetøj er sikkert.

Produktmærker og certificeringer

Produktmærker og certificeringer

Lidl Danmark tager ansvar for høj sikkerhed, god kvalitet og seriøs miljøbeskyttelse. Forbrugerne går i dag målrettet efter fødevarer, der opfylder ernæringsmæssige behov og svarer til forbrugerens værdier. I Lidl har vi bæredygtig kaffe, fisk og skaldyr fra bæredygtige fiskerier, Fairtrade-certificerede fødevarer og produkter, der ikke skader biodiversitet og økologisk landanvendelse. Vores kunder kan regne med, at alle vores produkter opfylder vores sikkerheds- og kvalitetskrav, også de der ikke har en kendt certificering på sig. I Lidl Danmark bidrager kendte mærker som Svanemærket, Astma-Allergimærket og Ø-mærket fra forskellige fonde og miljøorganisationer til vores gennemsigtighed. Lidls egne bæredygtige mærker i Danmark er blandt andet Fairglobe, Bio-Organic og Vemondo.

De bedste leverandører

Bedste leverandører

I Lidl Danmark stiller vi ikke blot høje kvalitetskrav til os selv, men også til vores leverandører. I løbet af vores langsigtede partnerskaber, udvikler vi sammen den bedste løsning for at nå vores fælles mål om høj kvalitet. Lokale leverandører spiller en stor rolle for Lidl Danmark, for kun på den måde kan vi opbygge et nært samarbejde og dermed altid levere helt friske varer især i frugt- og grøntafdelingen i vores mange butikker. I Lidl vælger vi de bedste leverandører for at opnå den bedste kvalitet.
 
Vores forretningspartnere følger konsekvent Lidls Code of Conduct , hvor vi fastlægger, hvordan vores virksomhed kan opnå høj kvalitet med en social, økologisk og retfærdig tilgang.

Der er også mange af Lidls leverandører på verdensplan, som er certificeret i overensstemmelse med anerkendte standarder som International Food Standard (IFS) eller det britiske detailhandelsforbund BRC's internationale standard. Fabrikanter af særlige varer for eksempel økologiske varer eller Fairtrade-varer, kræver særlige certificeringer. For at vi hele tiden kan garantere vores produktionsprocessers sikkerhed, kontrollerer uafhængige parter vores lokale leverandører med regelmæssige auditer.