Ansvarlighed

Ansvarlighed

Ansvarlighed hos Lidl

Hos Lidl mener vi, at det er almindelig god sund fornuft at forholde sig til det samfund vi er en del af og udvikle og implementere samfundsansvarlige aktiviteter som er mere bæredygtige både økonomisk, socialt og miljømæssigt. Lidl er en virksomhed i konstant bevægelse, og vi forsøger hele tiden at udvikle os.

Derfor går vi under mottoet: På vej mod i morgen, aktivt ind for at støtte op om initiativer, som sikrer en fornuftig fremtid for mennesker, miljø og samfund.

Læs om vores CSR-tiltag her

Publikationer

Principerklæring for menneskerettigheder

Uanset om det er hos kunder, medarbejdere eller forretningspartnere - som en del af Schwarz-gruppen, så overholder vi menneskerettigheder på alle områder af vores forretningsaktiviteter i hele verden. Vi understreger vores ansvar med den politiske erklæring, der gælder for hele Schwarz-gruppen. Schwarz-gruppens principerklæringen kan findes her.

UN Global Compact

Lidl Danmark har som en del af Schwarz Group taget del i UN Global Compact og dermed forpligtet sig til principperne for ansvarlig og bæredygtig selskabsledelse. UN Global Compact er et af verdens største og vigtigste tiltag indenfor ansvarlig selskabsledelse. Læs mere om UN Global Compact her.

Lidl Detox Commitment

I december 2014 var Lidl den første dagligvareforretning til at tage del i Greenpeaces Detox-kampagne. Lidl har et mål om, inden udgangen af 2020, helt at afskaffe brugen af de 11 kemikaliegrupper, som Greenpeace har angivet som forbudte, i produktionen af Lidls egne varemærker indenfor tekstiler og sko eller erstatte dem med ufarligt indhold. Her kan du læse Lidls Detox-rapport 2020.