DGI

Lidl x DGI: Alle har ret til et fantastisk fællesskab

Ikke alle børn og unge har mulighed for gå til idræt.

53.800 børn vokser op i relativ fattigdom i Danmark. Fritidsaktiviteter bliver ofte skåret fra, når familier med en stram økonomi skal prioritere.

Derfor vokser alt for mange børn op som tilskuere til et fritidsliv fyldt med mindeværdige oplevelser, som deres venner nyder godt af.

’Foreningsliv for alle’ er DGI's initiativ, der giver økonomisk udsatte børn og unge samt flygtninge og asylansøgere en håndsrækning, så de kan gå til fodbold, håndbold, eller noget tredje på lige fod med deres jævnaldrende. Lidl Danmark støtter op om initiativet.

Sammen med DGI arbejder Lidl Danmark for at give alle ret til et fantastisk, aktivt fællesskab. Du kan også støtte arbejdet ved at donere din pant i et udvalg af Lidls automater.

DGI er en idrætsorganisation med flere end 1,6 millioner medlemmer. Sammen med deres foreninger får de danskerne ud i naturen og ind på banen. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.

 

DGI

Hvordan kan du bidrage?

Ikke alle børn og unge kan gå til idræt. Du kan være med til at give økonomisk udsatte børn og unge en håndsrækning, så de kan gå til fodbold, håndbold eller noget tredje på lige fod med deres jævnaldrende.

Donér dine flasker og dåser i udvalgte Lidl-butikker, så går din pant til at skabe adgang til aktiviteter i foreningerne i dit lokalområde.

På vej mod i morgen