Red Barnet x Lidl

Lidl x Red Barnet: Sammen for børns trivsel i hverdagen med sunde vaner og positive fællesskaber

I Danmark lever over 47.000 børn i fattigdom. Det er børn, der oplever store afsavn. Nogle mangler varmt fodtøj, når det er koldt, andre kommer meget sjældent eller aldrig på ferie. Andre oplever, at der ikke er råd til, at man kan gå til spejder eller holde fødselsdag. Bekæmpelse af børnefattigdom står højt på dagsordenen hos Red Barnet, og Lidl ønsker at støtte dette arbejde. Lidl’s kunder og engagerede medarbejdere vil derfor støtte Red Barnets arbejde med at øge trivslen for børn og familier, der lever i fattigdom eller anden form for udsathed ved at give dem positive oplevelser i trygge fællesskaber.   

Vi tror på, at en vigtig nøgle ligger i at styrke det nære og det trygge, det lokale fællesskab. Med Red Barnets lokalforeninger og Lidls landsdækkende tilstedeværelse har vi en helt særlig mulighed for at nå ud til børn og familier der, hvor der er behov for det. Vi vil styrke de lokale fællesskaber gennem Red Barnets sociale indsatser fx familieoplevelsesklubber og ferielejre, hvor familier mødes i trygge omgivelser i selskab med Red Barnets dygtige og omsorgsfulde frivillige.   

Hos Lidl står sundhed højt på agendaen, og gennem forskellige aktiviteter og donationer i Lidl’s butikker, vil vi sammen rejse midler, der går til at skabe en bedre og sundere hverdag for børn og familier i fattigdom - både nationalt og lokalt.  

Red Barnet

Hvordan kan du bidrage?

Dine flasker kan blive til mere end du tror.

Når du donerer dine flasker og dåser til Red Barnet i et udvalg af vores butikker, forvandler du pant til oplevelser for udsatte børn i lokalområdet.

Du kan også støtte Red Barnets arbejde ved at sende en sms med FORSKEL til 1272 (100 kr.) eller via Mobilepay 246666 (valgfrit beløb).

På vej mod i morgen