Rolf Sørensen i samarbejde med Lidl: Energiprodukter skal være for alle cykelentusiaster

Gels, pulvere og elektrolyttabletter, som giver energi til før, under og efter cykelturen, bliver nu tilgængelige for hr. og fru cykelentusiast. Danmarks mest vindende cykelrytter, Rolf Sørensen, har teamet op med Lidl om en helt ny produktserie, som eksklusivt rammer dagligvarekædens butikshylder søndag d. 7. juli.

27.06.2019 12:00:00 | Danmark

Rolf Sørensen

Rolf Sørensen har udviklet sin første produktserie nogensinde: ’Rolf Sørensen Sports Nutrition’. Den lanceres eksklusivt i Lidl fra søndag d. 7 Juli. Foto: Flemming Gernyx.

Danmark er den næststørste cykelnation i verden kun overgået af Holland. Men cyklen er mere end et transportmiddel, den er også omdrejningspunktet for en kærkommen fritidsaktivitet for mange. De seneste tre år har 32 % af alle cykelture i Danmark ifølge Vejdirektoratet været motionsture.

Men mens cykelsporten bliver mere populær i Danmark, er energiprodukter som gels, pulvere til opblanding i drikkedunken og elektrolyttabletter stadig både dyre og svære at få fat i. Det skal der laves om på. Rolf Sørensen har netop udviklet sin første produktserie nogensinde: ’Rolf Sørensen Sports Nutrition’. Han lancerer produkterne udelukkende i Lidl.

Energiprodukter for alle
”Mange af denne her type produkter er normalt vanvittigt dyre, og man skal typisk hen i en særlig cykelforretning for at få fat i dem. Med produktserien i Lidl håber jeg at gøre produkterne mere tilgængelige for både motionscyklisten, der kører 50 kilometersture, men også for elitecykelrytteren, der kører 150 kilometer,” siger Rolf Sørensen.


Rolf Sørensen har med sine mere end 40 år indenfor cykelverdenen udvalgt de produkter, han mener kan give den bedste oplevelse, både når det gælder smag og brugeroplevelse. Blandt de mange produkter er også Rolf Sørensens bog ”Rolf Sørensens store cykelalmanak”, som er spækket med gode råd til cykelelskere på alle niveauer.

Stolt over endnu et cykelsamarbejde
”Hos Lidl er vi i forvejen involveret i cykelverdenen med blandt andet sponsorater af Deceuninck-Quick Step og børnecykelløbet Tour de Kids, og derfor er det også med stor begejstring, at vi nu har fået Rolf Sørensen med ombord. Vi er stolte over, at Rolf har valgt Lidl som eksklusiv samarbejdspartner, og vi håber, at produkterne vil blive taget rigtig godt imod af alle cykelentusiaster,” siger Mikko Forsström, CCO i Lidl.

Den nye produktserie ’Rolf Sørensen Sports Nutrition’ består af ni produkter til før, under og efter cykling: fire typer pulver til sportsdrik, tre typer gels, to elektrolyttabletter samt en drikkedunk og bogen ”Rolf Sørensens store cykelalmanak”. Produkterne kan kun købes i Lidl og er tilgængelige fra søndag d. 7. juli, og så længe lager haves.

For yderligere information, kontakt:
Morten Vestberg, Kommunikations- og CSR Chef i Lidl
morten.vestberg@lidl.dk eller tlf. +45 76 35 01 68

Kilde:
Vejdirektoratet, Cykeltrafikken i tal https://www.vejdirektoratet.dk/side/cykler

Presse kontakt

Presseafdeling
presse@lidl.dk
76350010

Kategorier


Del

Andre medier
Læs mere