3.152 kunder fejrede åbningen af Lidls nye butik i Silkeborg

Det er nogle rigtig gode første dage, som den nye Lidl-butik i Silkeborg har haft i de nye omgivelser på Chr. 8’s Vej, efter dørene blev slået op for Lidls butik nr. to i Silkeborg og butik nr. 119 i Danmark.

01.07.2019 12:00:00 | Danmark, Silkeborg

Borgmester Steen Vindum holdte talt og klippede derefter det røde bånd over og åbnede officielt for Lidls butik nr. 119 i Danmark.

Med ordene fra Borgmester Steen Vindum: ’’Vi er en by i udvikling. Vi får flere og flere borgere, og der bygges rigtigt meget i Silkeborg. Jeg synes, det er vigtigt med mangfoldighed i dagligvareudbuddet, og derfor synes jeg også, at Lidl er et vigtigt udbud i vores by. Jeg vil gerne sige tusind tak til Lidl for at åbne butik nr. to i Silkeborg. Jeg har fået lov til at smugkigge indenfor, og I kan godt glæde jer, det ser rigtigt spændende ud. Det er en fantastisk butik med nogle medarbejdere, som glæder sig helt vildt til at få jer ind i butikken”, blev det røde bånd klippet over, og de første kunder kunne træde ind i butikken.

Butikschef Anders Eg fortæller her om de første dage i Lidls nyeste butik i Silkeborg:

”Nu er vi jo blevet taget så godt imod af Silkeborgenserne i vores første butik på Nørrevænget, så vi har virkelig glædet os til at åbne Lidl-butik nr. to i Silkeborg”, siger han og tilføjer:

”Både mit personale og jeg har haft nogle fantastiske første dage her i butikken, og det er en fornøjelse at drive en butik, når man har så glade og positive kunder, som vi har. Vi glæder os til fortsat at overraske danskerne, med alt det, vi står for i Lidl”.

Siden åbningen har et stort antal kunder besøgt den nye Lidl-butik, og på selve åbningsdagen var hele 3.152 antal kunder et smut forbi den nye Lidl-butik.

Og interessen for butikken på Chr. 8’s Vej glæder Udviklings- og ejendomsdirektør for Lidl, Mads T. Nielsen:

”I Lidl er vi altid på udkig efter nye lokationer til vores butikker, så vi kan opfylde de danske forbrugeres efterspørgsel og behov bedst muligt. Med butikken på Chr. 8’s Vej i Silkeborg har vi valgt at opføre en stor og rummelig butik med masser af lys, så hele indkøbsoplevelsen bliver rigtig behagelig for vores kunder”, siger han og tilføjer:

”I Lidl vil vi redefinere dansk discount, og vi arbejder altid på at gøre indkøbsoplevelsen endnu bedre. Den gode modtagelse af butikken og dens medarbejdere bekræfter, at vores arbejde er værdsat, og det betyder rigtig meget for os i hele organisationen”.

Festdage med bake-off, tapas og ballondyr

Et hyggeligt syn mødte kunderne lørdag eftermiddag, da de ankom til Lidl. Her kom der nemlig glade børn med sjove ballondyr i hænderne ud af butikken med deres forældre. Børnene havde efter en skattejagt i butikken fået en flot og farverig ballon lavet af en ballonmand og var nu parate til at komme hjem efter et sjovt første besøg i den nye Lidl.

Besøget af den dygtige ballonmand er en del af tre dages festligheder, som indledte åbningen af butikken. Fejringen omfattede også uddeling af goodiebags samt smagsprøver på Lidls bake-off, kaffe og tapasprodukter til de fremmødte.

”I Lidl vil vi gerne overraske kunderne med vores store udvalg af produkter til enhver lejlighed og for hele familien. Det afspejler indholdet i goodiebaggen og smagsprøverne til åbningsfesten, hvor kunderne fik eksempler på både danske varer og vores egne populære mærker med hjem”, fortæller Anders Eg.

Vil du gerne selv gå på opdagelse i den nye Lidl-butik på Chr. 8’s Vej, så er der åbent mandag-søndag kl. 8-22.

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Andre medier

Billede (1)
 • Borgmester Steen Vindum holdte tale og klippede derefter det røde bånd over og åbnede officielt for Lidls butik nr. 119 i Danmark.

  3.152 kunder fejrede åbningen af Lidls nye butik i Silkeborg

  Danmark, Silkeborg, 01.07.2019

  Fotograf: Lidl PR foto
  Format: JPEG
  Opløsning: 4819 x 3480
  Filstørrelse: 10.52 MB
  download

Læs mere