Fejr Kvindeløbets 20 års jubilæum med Femina og Lidl

28.03.2019 12:00:00 | Kolding

Når Femina fra d. 12. maj til d. 5. juni fejrer 20 års jubilæum for deres Kvindeløb, er Lidl med på løbspladsen.

Når Femina fra d. 12. maj til d. 5. juni fejrer 20 års jubilæum for deres Kvindeløb, er Lidl med på løbspladsen. Dagligvarekæden er for femte år i træk hovedsponsor for den store løbefest, hvor mange tusinde kvinder fra hele landet fejrer det gode samvær og dyrker motion i hyggelige omgivelser. Man kan tilmelde sig allerede i dag – men skynd dig, for billetterne ryger hurtigt.

Femina fejrer i år 20 års jubilæum for deres populære kvindeløb, og når startskuddet går i de ni byer, er det med dagligvarekæden Lidl som hovedsponsor. Det er femte år i træk, at Lidl er at finde på løbspladsen, hvor de tilbyder vand, frisk frugt og havrebarertil de mange glade løbsdeltagere.

”I Lidl ønsker vi at fremme og styrke den brede idræt ved at være en aktiv og synlig partner. Kvindeløbene er utroligt populært, fordi alle kvinder, uanset alder, kan deltage. Derfor er Kvindeløbene perfekte for os at deltage i, da det er en rigtig god mulighed for os for at møde deltagerne i øjenhøjde og være med til at skabe en god oplevelse for alle”, siger Head of Marketing fra Lidl, Heidi Vittrup.

Chefredaktør for Femina, Camilla Kjems, tilføjer:

”Vi glæder os helt vildt til at fejre vores store 20 års jubilæum sammen med Lidl og alle de dejlige og livsglade kvinder, der kunne tænke sig at deltage. Så hop i træningstøjet, og så ses vi til et af løbene rundt omkring i landet. Det bliver fedt!”

Uden mad og drikke duer helten ikke

Kvindeløbene er en dag fyldt med hyggeligt samvær, og selvom det ikke gælder om at vinde, er det vigtigt at være godt forberedt med mad og drikke, før ruterne på henholdsvis 5 og 10 kilometer tilbagelægges i løb eller raskt trav. Og netop mad og drikke kan deltagerne få blandt løbets sponsorer både før, under og efter løbet. Fra Lidls blå tipitelt uddeles vand, frisk frugt og havrebarer. Og fra Lidls salgsbod kan deltagerne købe sportstilbehør fra kædens eget mærke, Crivit.

Løberne kan også deltage i konkurrencer, hvor der er mulighed for at vinde gavekort til Lidl.

”Stemningen er altid god til Kvindeløbene, og det er jeg sikker på, at den også bliver i år. Vi tager en flot stand med til alle løbene, og jeg ser frem til sammen at danne nogle hyggelige rammer for jubilæet. Så kig forbi og sig hej til os. Vi glæder os til at se jer”, siger Heidi Vittrup.

Du kan købe din billet allerede i dag – men skynd dig – for løbene bliver hurtigt udsolgt.

Følg også med på Lidls Facebookside og Instagram, hvor der udloves 15x2 startnumre til løbene.

Der afholdes i alt ti Kvindeløb i ni byer:

  • København: 12. og 13. maj
  • Slagelse: 14. maj
  • Viborg: 20. maj
  • Esbjerg: 21. maj
  • Haderslev: 22. maj
  • Odense: 23. maj
  • Herning: 3. juni
  • Aarhus: 4. juni
  • Aalborg: 5. juni

Du kan læse mere om kvindeløbene, og se hvordan du tilmelder dig på: lidl.dk/kvindeløb og

femina.dk/events/kvindeloeb/femina-kvindeloeb.

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Del

Læs mere