Økologisk forkælelse til påske

12.04.2019 12:00:00 | Mols

Økologiske småkager er en af påskenyhederne fra Mols Organic

Økologiske småkager er en af påskenyhederne fra Mols Organic

Økologi, dyrevelfærd og lokalt producerede danske produkter præger påske-nyheder fra Lidl

Økologisk charcuteri produceret af kød fra fritgående sortbroget danske landrace-grise fra Troldgaarden, en økologisk snaps fx med blåbær fra Dansk Spiritus og økologiske marcipanæg og lime-kokos småkager fra Mols Organic – så er man godt på vej mod et påskebord med økologi, kvalitet og masser af hygge.

Det er i Lidl-butikkerne over hele landet, at man op til påske kan få fingrene i disse produkter. Det er vel at mærke produkter, som gourmetkokken Wassim har nikket ja til, og som er særligt udvalgt til produktserien ’WH’, Lidl lancerede sammen med Wassim sidste år.

”Forbrugerne ønsker i stigende grad bæredygtige og gerne lokale produkter - også ved højtider som påske. Derfor har vi i Lidl valgt at samarbejde med Wassim og en række mindre danske økologiske producenter for at imødekomme dette”, siger indkøbsdirektør Mikko Forsström fra Lidl og tilføjer, at man med WH-serien er med til at ”hæve barren” for kvalitetsprodukter i dagligvarekæden.

Serien består af mere end 100 produkter fra lokale danske producenter særligt udvalgt af gourmetkokken Wassim i samarbejde med Lidl.

Fakta:

Kvaliteten af de sortbrogede danske landracegrise kan sammenlignes med sortfodsgrise. Grisene er på Troldgaarden hele deres liv. Troldgaarden ligger i Østjylland og blev stiftet i 2012 af mor og søn.

Mols Organic blev stiftet i 2014 og ligger, som navnet antyder, på Mols. Smagen i de økologiske produkter er meget autentiske og med et nordisk twist.

Dansk Spiritus ligger i Nordjylland ved Jammerbugten, og stifteren er tidligere polarfarer og har fået meget af sin inspiration fra mikrodestillerier langs Ishavets kyster.

Presse kontakt

Presseafdeling
Presse@lidl.dk
76350010

Del

Læs mere